Wij bieden oplossingen

Het beheersysteem van Planiteasy.nl helpt u tijd besparen zodat u zich kunt focussen op uw dagelijkse werkzaamheden met minimaal tijdverlies door een volledig geautomatiseerde administratie.

Planiteasy doet dit door middel van overzicht en eenvoud. Het gemakkelijk aanmaken van klanten en verhuren via een zeer duidelijke plattegrond. Het aanmaken van klanten kan gecombineerd worden met geavanceerde toegangscontrole welke u in staat stelt nóg meer controle te hebben over uw storageboxen, haven en parkeer- campeer- of festivalterrein.

Afbeelding bij oplossingen

Wij leveren online software voor het gemakkelijk verhuren van:


Afbeelding bij Storageboxen
Icoon bij StorageboxenStorageboxen

Eenvoudig en overzichtelijk uw storageboxen verhuren en beheren. Waar nodig met volledig geïntegreerde toegangscontrole en uit te breiden wanneer u dat wenst.

Afbeelding bij Garageboxen
Icoon bij GarageboxenGarageboxen

Wanneer u op zoek bent naar software voor het verhuren van garageboxen heeft Planiteasy ook voor u de perfecte oplossing. Onze plattegronden worden per verdieping volledig op maat gemaakt.

Afbeelding bij Jachthavens
Icoon bij JachthavensJachthavens

Het beheren van uw jachthaven is nog nooit zo makkelijk geweest! Zie in een oogopslag welke plaatsen nog beschikbaar zijn en welke plaatsen door passanten zijn gereserveerd. Indien gewenst inclusief een volledige module waarin passanten op afstand kunnen reserveren en betalen.

Afbeelding bij Camperstalling
Icoon bij CamperstallingCamperstalling

Nederland kampeerland, wij zijn er zelf ook dol op! In de winter is het belangrijk de camper, caravan of vouwwagen veilig en droog te stallen. Natuurlijk kan Planiteasy u als uitbater van een camperstalling hiermee assisteren, vul simpelweg de klantgegevens in en Planiteasy doet de rest zolang het contract loopt.


Afbeelding bij Facturen en incasso’s eenvoudig beheren
Facturen (betaald, herinnert, actie vereist, niet betaald).

Facturen en incasso’s eenvoudig beheren

PlanitEasy selfstorage software maakt facturen volledig automatisch aan. U kunt kiezen voor automatische incasso of handmatige betaling. Het systeem houdt zelf bij wanneer er een incasso gedaan moet worden en communiceert duidelijk de status van al uw betalingen.


Afbeelding bij Voorzien van alle gemakken voor administratie en beheer
U maakt heel eenvoudig een nieuwe klant aan.

Voorzien van alle gemakken voor administratie en beheer

Selfstorage administratie is nog nooit zo makkelijk geweest. U voert eenmalig de startdatum (en eventueel de einddatum) van het contract in, voegt de gegevens van de klant (particulier of zakelijk) in en het systeem doet de rest.

Voordelen van PlanitEasy selfstorage software:

  • Altijd een volledig op maat gemaakte plattegrond.
  • Volledig geautomatiseerd incassotraject.

 


Afbeelding bij Online, dus overal ter wereld toegankelijk
U hoeft alleen maar over een internetverbinding te beschikken voor het gebruik van de software.

Online, dus overal ter wereld toegankelijk

Het pakket zal worden gehost op een stabiele en beveiligde server. Wij kunnen u daarom makkelijk service en updates bieden. U hoeft alleen maar over een internetverbinding te beschikken voor het gebruik van de software.


Afbeelding bij Flexibel, maatwerk mogelijk
Op maat gemaakte plattegrond van uw eigen locatie.

Flexibel, maatwerk mogelijk

Dankzij een voor u op maat gemaakte plattegrond van uw eigen locatie, kunt u aan de hand van diverse kleuren zien, welke ruimtes beschikbaar, verhuurd, gereserveerd, vrij of opgezegd zijn! Vervolgens kunt u door een muisklik naar alle contractgegevens van een willekeurige klant.

  • Goed overzicht door een duidelijk kleurenschema.
  • In een oogopslag de status van al uw boxen en/of plaatsen inzien.